Op woensdag 8 april is Joris Luyendijk te gast bij de middagseminar van Management Boek, n.a.v. zijn nieuwste boek Dit kan niet waar zijn. Het thema is ‘Macht en invloed in organisaties’.

Voor meer informatie klik hier.

‘Wij zijn de laatste decennia in Nederland meesters geworden in communiceren, maar zijn daarbij de machtsfactor voor een groot gedeelte uit het oog verloren.’ Dat stelt Martin Hetebrij, één van de auteurs op het seminar dat Managementboek in samenwerking met het magazine ‘Management & Consulting’ organiseert.

Hetebrij zegt verder dat wij te veel zitten op het verbeteren van communicatie en vindt dat wij juist het werken met macht moeten verbeteren. Psycholoog en organisatieadviseur Oscar David verbindt op dit seminar het thema ‘macht’ met
‘instinct’ en ‘integriteit’. Mensen hebben een dierlijk instinct dat wil beschermen, heersen en overheersen. Hij laat zien hoe macht tussen mensen en in organisaties werkt, en, hoe integere machtsuitoefening organisaties krachtig, waardig en inspirerend maakt.

Journalist Joris Luyendijk vernauwt op deze dag het perspectief, en zoomt in op de financiële wereld. Meer dan 2 jaar heeft hij actief rondgezworven in de Londense City. Wat nam hij waar? Wat zijn de lessen die wij kunnen trekken uit zijn waarnemingen? Hij geeft het weer in zijn nieuwste boek ‘Dit kan niet waar zijn’ en confronteert de deelnemers aan dit seminar op zijn eigen, prikkelende wijze.

Twan van de Kerkhof, directeur van het European Leadership Platform, begeleidt dit seminar als uw dagvoorzitter en organisatiegids. Hij legt, daar waar nodig, de vinger duidelijk op de zere plekken en scherpt samen met u onze kijk op macht en invloed in organisaties.

Groepskorting
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Sprekers

Oscar David – organisatiepsycholoog, executive coach, adviseur, spreker op het gebied van leiderschap en verandering.

Martin Hetebrij – adviseur, auteur, mede-grondlegger bij De Politieke Dimensie

Joris Luyendijk – Nederlandse journalist en antropoloog, gespecialiseerd in de Arabische en islamitische wereld.

Twan van de Kerkhof – leiderschapsexpert, directeur van European Leadership Platform

Het bericht Joris Luyendijk te gast bij Management Boek middagseminar verscheen eerst op Atlas Contact.

was shared 0 times
00